handen.jpg

In IJsland werd de cursus Emerging Leadership georganiseerd door Smart Teachers Play More. Via Erasmus+, een EU-programma voor onderwijs, opleiding, jeugd en sport in Europa, verzamelden zich 18 verschillende nationaliteiten zich van 8 tot 15 oktober in Reykjavik voor een aantal verschillende cursussen.

Connect to Share was there!

Onze visie en missie is mensen te connecten waar ook op deze wereld. Om dat goed aan te kunnen sturen is het belangrijk om de Leadership tools in je rugzak te hebben en leiding te kunnen geven aan groepen mensen die projecten met ons samen willen doen of al doen.
Tevens is kennis nodig van subsidiemogelijkheden en de Erasmus+ subsidiemogelijkheden.

Doordat 18 verschillende nationaliteiten deelnamen in deze week, ontstonden er nieuwe inzichten over op welke manier zaken in een land georganiseerd zijn. Ook werden er verbindingen tussen de verschillende deelnemers en landen gelegd. De focus lag hierbij op onderwijs en deels op de zorg. 

Een deel van de cursus was ingeruimd voor het maken van die contacten door middel van een culturele avond waar ieder land zich presenteert met hapjes, hebbedingetjes en een korte speech. Natuurlijk was er ook een deel ingeruimd voor het geven van een praktische les aan elkaar. Ook na onze lessen was er de mogelijkheid om deel te nemen aan een bezoek aan de Blue Lagoon, een stadswandeling, een 'Golden Circle tour', een scholenbezoek en gezamenlijke lunches.

Kortom een ervaring voor het leven waarbij internationalisering een belangrijke positie innam!

 

Informatie

Heb je vragen, wil je meer weten over hoe je ons kunt helpen of wil je je aanmelden als vrijwilliger? Neem dan contact met ons op!

Stichting Connect to Share
Eltingerhof 68
6921 DE Duiven

info@connect...

Top